Generelt er Power Apps et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe organisationer af alle størrelser

Uanset om du ønsker at få bygge en tilpasset app til din egen virksomhed, eller for at imødekomme dine kunders behov, er Power Apps en fleksibel og skalerbar platform, der kan hjælpe dig med at nå dine og virksomhedens mål.

Microsoft Power Apps

Microsoft Power Apps     

Microsoft Power Apps er en cloud-baseret tjeneste fra Microsoft, der giver din virksomhed mulighed for at få udviklet brugerdefinerede Apps.

Herunder er nævnt nogle måder, som Power Apps kan hjælpe din virksomhed:

  • Skræddersyede Apps: Power Apps giver mulighed for at udvikle skræddersyede apps, der passer til din virksomheds specifikke behov. Det vil hjælpe med at forbedre produktiviteten og effektiviteten, da du og dine kollegaer har adgang til Apps, der er designet til at støtte Jeres arbejdsprocesser.
  • Integration med eksisterende systemer: Power Apps kan integreres med eksisterende systemer, såsom ERP-systemer, CRM-systemer og SharePoint. Dette vil være med til, at forbedre dataintegriteten og sikre, at data er synkroniseret på tværs af systemer.
  • Hurtig implementering: Power Apps udvikles og implementeres på kort tid. Det er selve forarbejdet, der kan tager lidt tid, da alle arbejdsprocesser skal tænkes med ind i arbejdes-flowet.
  • Mobiladgang: Power Apps kan køres på Jeres forskellige enheder og platforme, herunder smartphones og tablets. Dette vil give dig og dine kollegaer adgang til virksomhedens Apps og data, uanset hvor I befinder jer.
  • Forbedret kundeservice: Power Apps kan hjælpe jer med at forbedre kundeservicen, ved at give dig og dine kollegaer adgang til kundens oplysninger og historik. Det vil hjælpe med til at forbedre kundetilfredsheden og øge virksomhedens konkurrenceevne.

Microsoft Power Apps giver din virksomhed mulighed for, at få udvikle en skræddersyede Apps der passer til dine og dine kollegaers specifikke behov og forbedre Jeres forretningsprocesser og kundeservice.

Ønsker du en sparringsdialog med BDL? …
… hvad vil Microsoft Power Apps, Analyse og Automatisering gi’ din virksomhed? … kontakt konsulent Mads H. Bach til en dialog om, hvordan I bedst kommer i gang med Microsoft Power Apps, Analyse og Automatisering.

Telefon nr.: +45 22 13 78 13
e-mail: mhb@bdl.dk 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder.

ERP Løsninger der giver mening

Microsoft Power Platform

Skab en digitaliseret kultur ved at automatisere dine processer med Microsoft Power Platformen.

Digitaliser med Power Platformen

Continia Software

Effektuerer dine processer i økonomiafd. og frigive værdifuldt tid med f.eks. Payment Management & Document Capture

Styrk dit finansteam