Automatisering og integration af forskellige systemer og datakilder

BDL hjælper virksomheder med Robot teknologi RPA (Robotic Process Automation) også kaldt “kontorrobotter”, der kan automatisere arbejdsgange både inde og uden for Microsoft Dynamics 365BC.

Ved brugen af RPA får du mulighed for, at få tilføjet ekstra funktionalitet uden at afvige fra standard i Microsoft Dynamics 365BC.

Med RPA kan du automatisere på tværs af systemer, web, datakilder (Excel etc) med hjælp af Microsoft Power Automate værktøjet.

Microsoft Power Automate

Microsoft Power Automate     

Microsoft Power Automate er en cloud-baseret tjeneste fra Microsoft, der kan hjælper din virksomhed med at automatisere gentagne opgaver og processer, integrere forskellige systemer og datakilder, og øge produktiviteten og effektiviteten.

Herunder er nævnt nogle måder, hvorpå Power Automate kan hjælpe din virksomhed:

  • Automatisering af gentagne opgaver: Power Automate giver dig mulighed for at automatisere gentagne opgaver og arbejdsgange, såsom godkendelsesprocesser, datainput og -output, rapportgenerering og meget mere. Dette vil spare dig og dine kollegaer tid og øge produktiviteten, da I kan fokusere på mere værdiskabende opgaver.
  • Integration af forskellige systemer og datakilder: Power Automate kan integrere forskellige systemer og datakilder, såsom CRM-systemer, ERP-systemer, SharePoint og Office 365-applikationer. Dette kan hjælpe dig med at automatisere processer og arbejdsgange, og sikre at data er opdateret og synkroniseret på tværs af systemer.
  • Workflow-automatisering: Power Automate giver dig mulighed for at opbygge workflows, som kan automatisere hele arbejdsgange og processer. Dette kan være med til, at forbedre effektiviteten og reducere risikoen for fejl.
  • Styring af forretningsprocesser: Power Automate giver mulighed for at styre forretningsprocesser på tværs af afdelinger og teams. Dette kan sikre, at alle processer er i overensstemmelse med virksomhedens politikker og standarder.
  • Hurtig implementering: Power Automate er enkelt at implementere. Det er selve forarbejdet, der kan tager lidt tid, da alle arbejdsprocesser skal tænkes med ind i arbejdes-flowet.

Microsoft Power Automate kan hjælpe din virksomhed med at spare tid og penge, øge produktiviteten og effektiviteten og forbedre deres forretningsprocesser.

Ønsker du en sparringsdialog med BDL? …
… hvad vil Microsoft Power Automate gi’ din virksomhed? … kontakt konsulent Mads H. Bach til en dialog om, hvordan I bedst kommer i gang med Microsoft Power Automate.

Telefon nr.: +45 22 13 78 13
e-mail: mhb@bdl.dk

Microsoft Power Automate     

Automatiser overalt – når som helst!

Klik HER og oplev en tilbagevendende arbejdsgang ved forberedelse/modtagelse af ny kollega. Se videoen som et eksempel. Der kan være mange andre steder i virksomhedens arbejdsgange, hvor man vil kunne sætte ind med et bedre WORKFLOW, så virksomheden blev endnu mere effektiv!

Ønsker du en sparringsdialog med BDL? …
… hvad vil Microsoft Power Automate gi’ din virksomhed? … kontakt konsulent Mads H. Bach til en dialog om, hvordan I bedst kommer i gang med Microsoft Power Automate.

Telefon nr.: +45 22 13 78 13
e-mail: mhb@bdl.dk

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder.

ERP Løsninger der giver mening

Microsoft Power Platform

Skab en digitaliseret kultur ved at automatisere dine processer med Microsoft Power Platformen.

Digitaliser med Power Platformen

Continia Software

Effektuerer dine processer i økonomiafd. og frigive værdifuldt tid med f.eks. Payment Management & Document Capture

Styrk dit finansteam