Forside K Dynamics 365 Business Central K Nye moduler og priser fra Continia Software A/S  

Med den kommende 2022 R2 release lancerer Continia Software A/S nye tillægsmoduler til flere af deres løsninger.

Eksisterende prislister er blevet opdateret med priser for disse moduler, som træder i kraft med øjeblikkelig virkning.

Udover ovenstående annoncerer Continia også kommende prisændringer for alle løsninger med virkning fra 1. januar 2023.

Tilføjelser til Licens-og Priser med Øjeblikkelig Virkning

Continia har opdateret alle nuværende prislister med de nye moduler, som de officielt lancerer med deres 2022 R2 release eller i perioden herefter. Continia henviser til deres generelle releaseudmelding i forhold til oplysninger om tilgængeligheden af de enkelte moduler og deres funktioner.

Purchase Contracts er et nyt tillægsmodul til Expense Management og Document Capture. Continia introducerer dette modul med en individuel licenspris for On-premises-løsninger, som kan bruges både i Expense Management og Document Capture.

For Business Central Cloud på AppSource introduceres Purchase Contracts som et ekstra Feature modul til Document Capture. Funktionerne i Purchase Contracts inkluderes i Essential modulet for Expense Management. Det betyder, at et kontraktstyringssystem ikke får en merpris for kontant-og kreditkortkøb.

I Expense Management On-premises licenser er der inkluderet 2000 registrerede kørsler per år. Tidligere opererede Continia med et gebyr, der skulle betales hver gang antallet af kørsler oversteg de 2000 registreringer. Denne regel er nu blevet forenklet så kunder betaler gebyret for hver enkelt registrering, der overstiger de 2000 kørselsregistreringer. Denne regel bliver inkluderet når kunder modtager deres fornyelsesfaktura.

For Payment Management introducerer Continia tre nye tillægsmoduler: Payment Approval, Service Provider Import og Direct Debit (Direct Debit er kun tilgængelig for hollandske Business Central-versioner). Gældende for On-premises er at alle tre tillægsmoduler kræver en individuel licens – det vil sige at hvert modul kræver en basislicens til Payment Management.

For Business Central Cloud på AppSource er alle moduler tilgængelige som separate featuremoduler i Payment Management. Bemærk at det generelle antal transaktioner, der definerer den månedlige forbrugspris, også omfatter alle transaktioner, der foretages ved hjælp af de nye funktioner.

Ændringer til Eksisterende Priser Gældende fra 1. januar 2023

Som følge af den generelle økonomiske situation justerer Continia Software A/S alle deres priser for eksisterende og fremtidige kunder.

On-premises priser

I henhold til Continias slutbrugerlicensaftale bliver det årlige gebyr for Enhancement Planen justeret regelmæssigt i henhold til en årlig indekseringssats. Fra den 1. januar 2023 ændres denne sats fra 2 % til 5 %. Continia beholder deres Enhancement Plan på 16 %.

For Subscription License-kunder, både eksisterende og fremtidige, vil priserne også blive ændret fra den 1. januar 2023. Prisændringen varierer her fra løsning til løsning og fra land til land (opdelt efter valuta). Ændringen kommer til at påvirke eksisterende kunder ved fornyelse af deres Subscription (seks måneder i forvejen). For nye kunder vil der forekomme en generel prisstigning på købslicenser. De relaterede priser for Enhancement Plan vil kun være relevante for nye køb af løsninger.

I Danmark kommer der betydelige ændringer til Collection Management-licenser. Basislicensen omfatter i dag ét kommunikationsmodul mens yderligere kommunikationsmoduler kræver yderligere licenser. Dette gælder året ud, mens fra 1. januar 2023 ændres basislicensen for Collection Management til at omfatte alle tilgængelige kommunikationsmoduler.

På nuværende tidspunkt medfører brugen af Collection Management med MobilePay ingen licensomkostninger. Fra den 1. januar 2023 vil Collection Management omfatte MobilePay på samme vilkår som med resten af kommunikationsmodulerne. Alle Continia OPplus-priser forbliver uændrede.

Business Central Cloud på AppSource Priser

Alle Continia cloud-apps på Microsoft AppSource bliver omfattet af en generel prisstigning. Continia anbefaler, at deres eksisterende og fremtidige kunder gennemgår de nye prisdokumenter som kan hentes allerede nu på Continias hjemmeside. Continia indfører et minimumsfakturaniveau på fire Navngivne Udgiftsbrugere eller to Aktive Brugere for Expense Management-kunder. I Danmark vil priserne for Collection Management omfatte transaktioner, der udføres med MobilePay. I øjeblikket omfatter Collection Management-priserne ikke disse transaktioner.

Se alle priser her

Prislister gældende fra i dag den 15. september 2022 er tilgængelige via Continias prissektioner.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder.

ERP Løsninger der giver mening

Microsoft Power Platform

Skab en digitaliseret kultur ved at automatisere dine processer med Microsoft Power Platformen.

Digitaliser med Power Platformen

Continia Software

Effektuerer dine processer i økonomiafd. og frigive værdifuldt tid med f.eks. Payment Management & Document Capture

Styrk dit finansteam