Forside K Microsoft Dynamics C5 / XAL K Slut med ringbind og fysiske bilag – NY Bogføringslov

Det ser ud til, at et konkret forslag til en ny bogføringslov vedtages 1. juli 2022 og forventes at træde i kraft fra 1. januar 2023. Her skal alle virksomheder, undtagen helt små personlige virksomheder, opbevare alt bilagsmateriale digitalt.

Derfor vil vi fra BDLs side gerne gøre opmærksom på, at ønsker du dialog om, hvordan I kan komme igang med et skifte fra Dynamics C5 til en løsning, der med nemhed kan opfylde alle de lovmæssige krav, der stilles til en virksomhed i dagens Danmark? Så er vi ved BDL klar til denne dialog.

Her tænker vi på løsningen: Microsoft Dynamics 365 Business Central der i samspil med løsningen Continia Document Capture kan give dig en strømligning og automatisering af alle trin i den daglige håndtering af dokumenter – fra modtagelse og registrering af et dokument til godkendelse, bogføring og i sidste ende, fremsøgning af dokumenter fra det digitale arkiv.

Tag endelig kontakt til os, så vi kan hjælpe jer 100% over i den digitale verden. På denne måde, vil du og virksomheden også leve op til de Lovmæssige krav, der findes i Danmark på dette område.

Kontakt Dan Østergaard-Poulsen til en dialog om, hvordan I bedst kommer igang med den digitale tilgang og evt. et skifte i jeres virksomhedsløsning.

Telefon nr.: +45 22 90 60 00 eller skriv til e-mail: dop@bdl.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder.

ERP Løsninger der giver mening

Microsoft Power Platform

Skab en digitaliseret kultur ved at automatisere dine processer med Microsoft Power Platformen.

Digitaliser med Power Platformen

Continia Software

Effektuerer dine processer i økonomiafd. og frigive værdifuldt tid med f.eks. Payment Management & Document Capture

Styrk dit finansteam