Forside K Microsoft Dynamics C5 / XAL K VEDTAGET … Ny bogføringslov vedtaget og dele af loven træder allerede i kraft pr. 1. juli 2022

BDL inviterer til dialog om, hvordan I kan komme igang med et skifte fra Dynamics C5 eller anden ERP-løsning til Dynamics 365 Business Central, der kan opfylde alle de lovmæssige krav, der stilles til en virksomhed i dagens Danmark … Vær på forkant og tag dialogen NU!

Benytter I Microsoft Dynamics 365 BC/NAV og står med udfordringen til, hvordan I får løst dette lovmæssige påbud, så har BDL løsningen: Continia Document Capture der i samspil med Jeres nuværende BC/NAV, kan give dig en strømlining og automatisering af alle trin i den daglige håndtering af dokumenter.

VEDTAGET … Ny bogføringslov vedtaget og dele af loven træder allerede i kraft pr. 1. juli 2022.
Det betyder, at der er et krav om digital bogføring og digital opbevaring af bogføring og bilag, og at bogføring som udgangspunkt skal ske i et digitalt bogføringssystem godkendt af Erhvervsstyrelsen.

Digital bogføring og opbevaring indføres over en årrække og vil tidligst gælde fra 1. januar 2024 for selskaber (regnskabsklasse B, C og D). Mere detaljerede regler til digital bogføring, kendes først når Erhvervsstyrelsen offentliggør nærmere herom.

Tag endelig kontakt til os … så vi kan hjælpe jer 100% over i den digitale verden. På denne måde, vil du og virksomheden også leve op til de lovmæssige krav, der findes i Danmark på dette område.

Kontakt Dan Østergaard-Poulsen til en dialog om, hvordan I bedst kommer igang med den digitale tilgang og evt. et skifte i jeres virksomhedsløsning.

Telefon nr.: +45 22 90 60 00 eller skriv til e-mail: dop@bdl.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder.

ERP Løsninger der giver mening

Microsoft Power Platform

Skab en digitaliseret kultur ved at automatisere dine processer med Microsoft Power Platformen.

Digitaliser med Power Platformen

Continia Software

Effektuerer dine processer i økonomiafd. og frigive værdifuldt tid med f.eks. Payment Management & Document Capture

Styrk dit finansteam