Forside K Microsoft Dynamics C5 / XAL K VEDTAGET … Ny bogføringslov vedtaget og dele af loven træder allerede i kraft pr. 1. juli 2022

BDL inviterer til dialog om, hvordan I kan komme igang med et skifte fra Dynamics C5 eller anden ERP-løsning til Dynamics 365 Business Central, der kan opfylde alle de lovmæssige krav, der stilles til en virksomhed i dagens Danmark … Vær på forkant og tag dialogen NU!

Benytter I Microsoft Dynamics 365 BC/NAV og står med udfordringen til, hvordan I får løst dette lovmæssige påbud, så har BDL løsningen: Continia Document Capture der i samspil med Jeres nuværende BC/NAV, kan give dig en strømlining og automatisering af alle trin i den daglige håndtering af dokumenter.

VEDTAGET … Ny bogføringslov vedtaget og dele af loven træder allerede i kraft pr. 1. juli 2022.
Det betyder, at der er et krav om digital bogføring og digital opbevaring af bogføring og bilag, og at bogføring som udgangspunkt skal ske i et digitalt bogføringssystem godkendt af Erhvervsstyrelsen.

Digital bogføring og opbevaring indføres over en årrække og vil tidligst gælde fra 1. januar 2024 for selskaber (regnskabsklasse B, C og D). Mere detaljerede regler til digital bogføring, kendes først når Erhvervsstyrelsen offentliggør nærmere herom.

Tag endelig kontakt til os … så vi kan hjælpe jer 100% over i den digitale verden. På denne måde, vil du og virksomheden også leve op til de lovmæssige krav, der findes i Danmark på dette område.

Kontakt Dan Østergaard-Poulsen til en dialog om, hvordan I bedst kommer igang med den digitale tilgang og evt. et skifte i jeres virksomhedsløsning.

Telefon nr.: +45 22 90 60 00 eller skriv til e-mail: dop@bdl.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Et omfattende ERP-system designet til styring af små og mellemstore virksomheder.

ERP Løsninger der giver mening

Microsoft Power BI

Få skabt en datadrevet kultur med business intelligence for alle på alle niveauer i din organisation.

Få indsigt i dine data

Continia Software

Effektuerer dine processer i økonomiafd. og frigive værdifuldt tid med f.eks. Payment Management & Document Capture

Styrk dit finansteam